The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Assalammualaikum silent reader(s),


NEW Giveaway BANNER
Banner kak nisa


Hello Texas!! *tetiba*


Kayy manusia, mesti korang daa gempak, havoc gilaa kan dengan give-away dari kak nisa ney? aku baru jee terkedek kedek nak join *ketinggalan zaman*. Actually, haahaa, aku tak suka gila kalau join give-away, contest, and what evaa laa. Tapii doee, neyy lain. Entah macam mane hati aku boleh lembut nak join give-away ney.


Bukan sebab hadiah laa uolls. Err, hadiah tuu excuse yang ke 2. hahaa! Maybee sebab dia ney blogger favourite aku kutt. Hmm, betul laa tuu. And, aku takdelaa nak berharap sangat untuk menang because, hek elehh ramai gilaa kut yang join. Kau tengok laa hadiah die doe, banyak tak terkata sampai speechless aku tengoknye. Tapi rasa aku gegurl jee kudd yang berminat nak join give-away ney.Biaalaa.


Hadiah dia, kau nak tengok? sponsor punya hadiah uolls. aku rasa ade dalam 83 hadiah gettuw laa. scroll ke bawaa ea kanakkanak.
v

v

v

v

v

v

v








Kay aku dah done like fanpagefanpage ney. kayy bye :DDD 

1 comment:

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html