Je t'aime

Assalammualaikum yoo Malaysian.


Ehem mukadimah kali ni panjang sikit ye nakk :P well u all dah tau kan dashbord kita dah bertukar sampai 'eii ape ni satu ape pun tak faham. Gimana nii?' haha indonn sekali u keluar :P mukadimah langsung takde input mak temah cakap.




Hmm sekarang kita dah masuk isi satu. Sewel eh lu ni ika? Ape yang lu cuba sampaikan? Udah udah biarrin. Aku rasa enn macam dah lamooooo je tak update. abeh tuu bukannya ada orang nak baca pun bahh. gedik lu nak merajuk bagai eii wa geli! tetiba eh? haha sumpah aku langsung takde masa doh nak update bagai ni.




Aku kan satgi nak lawan dengan lapan paper. LAPAN you know. bukan lima. ah! lagi berapa hari je lagi. demi 8a, demi family, aku sanggup berjuang hingga titisan terakhir. hiperbola nya ayat aku ni.



Doh semua, aku enn baru join benda ntah Digi wwwow awards tu kan, vote aku boleh tak. HIHI. tak sopannye cara aku mintak korang vote. ni hah link dia --->  http://www.wwwow.my/display_entry.aspx?ID=cb906225-a4ce-49a5-ad7e-35c63c1a0cc2

HIHI. thanks eh siapa yang vote tu. ehem sebenarnye wa taknak pun samsung y tu. siape nak angkat rumah sendiri! HEHE takdok ahh. Kalau takmo pun aku jual jeh. dapat duit boleh .. ape lagi? jejalan lehh. Vote eh? thanks.


2 comments: