Saya hebatt.

Yea, saya hebat. 


buat dua post dalam satu hari. HIKHIK. ee comel tak kalau kita ketawa cemtu? sambil tengok super spontan yang boring ya amat sebab takde pakwe kita iaituu ---> ZIZAN  *tutup muka*


LOL. kita pun layan twitter juga, pengubat hati yang lara. trolololololooll. hiperbola eh.


BB, ramai yang taktau sape dia. Ain, hanim, ainaa, dengan lagi beberapa orang jeh yang tau. hihi. awakk, dia comel lah, muka dia hihi, buat kita cairrrr.




Macam Liam Payne dengan Harry Styles. Mereka berdua kiutt sangat hokengg. k, harap maklum eh, aku dah taktau idea ape ni yang aku tulis tralalala..


Well awak, perluke aku tempek gambar mereka berdua yang aku sudah pasti . *iklan kilauan emas* lol tanjatt gegirl. dah aa dengan muka gatal gatal tumbuh jerawat. suburnya muka aku. dekat dagu dah ada 2, dekat dahi, dah ada 4.

kbai. Assalammualaikum :-)

2 comments:

SyamimiNazifa said...

mimiey pon tengah tengok super spontan . memang tak berape best zizan takde .

afiqah said...

tau takpe :-(