Hey sweaty!

Assalammualaikum. Ampun dipinta disebabkan typo error dkt tajuk. Sebenarnya Hey sweety. Well, semua orang buat silap kut. Sorry for the typo error again.
Kay guys, yang sambut Chinese New Year esok dah prepare angpau untuk saya? Say boo at me >.< Seriously, hari tu duit raya masa Aidilfitri tak cukup, soo cepat yang Chinese tuu bak 10 ringgit lah dear.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dah lah, lu tak nak bagi takpe, wa tak batak pun! Wah ayat wa, cantik macam tak pernah belajar sivik jeh. Kay baby just damn it. And people, see a new look for my blog. Cute isn't it? Well, background tu freebies orang aku just curik and forget to credit her. Sorry dear ___ (forgot her name).


And guess what, aku dah rasa penat yang akan aku alami lepas naik sekolah ni. Alami ape? Penat dongg. Nanti nak kena stay sekolah sampai pukul 4 setengah sebab ada kelas tambahan. What so cool!


(say cheese darling!)

Cuti CNY ni homework kemain banyak lagi. Bagus baideway macam tu lah cara nak dapat straightA's kan. Be tough :)

Yeah. bye, Asalammualaikum :)






2 comments:

Scyha Lutfi said...

kamu kena tag :)

http://skascyhazindie.blogspot.com/2012/01/new-year-giveaway-by-rara-nasuha.html

QUEENPINK said...

jemput join ga

http://roszaliza.blogspot.com/2012/01/queenpink-lucky-draw.html