malas nak cakap.

He's awesome. Kay act malas mau cakap. Kadang kadang aku benci dia. Oh not liam but him. HIM! Kenapa dia mesti mucul sekarang jugak? Kenapa bukan lepas PMR? Apa motif dia. Kadang kadang dia berlagak sombong, tapi kadang kadang dia cuba tuk tegur aku and guess what, i ignored him. Teruk sangat rasa. K, hmm MHS? Dia sombong Masya-Allah. Kenapa aku stress sebab mereka ni? 

Maybe ni yang terbaik. Dah lama tak berbual sakan dengan dia, Adumakk, pahal jiwang pulak aku harini. Aku rasa aku kena buat derk dengan dia so perasaan tu boleh hilang sama ada dgn cepat atau lambat. Heh, teruknya aku. I dont want OUR friendship end like this. I miss the old you. I dont want the new you. Huh please understand me. Tetiba aku rasa taknak datang esuk. Esuk hari sukan and nak tak nak mesti kena jumpa dia atas arahan cikgu. 

------------------------------------------------------------------------

Tau tak kadang kadang aku rasa dunia ni kejam dengan aku. Kenapa? Kalau aku salah, aku tak diberi peluang utk mnjelaskan perkara sebenar walaupun perkara sekecil zarah. Kbye, thanks bazirkan masa baca benda mengarut ni :']

No comments: